jongens 19-2

Donderdag 30 juni 2022 afsluiting van het seizoen 2021-2022 voor jongens 19-2 maar nog veel belangrijker afsluiting van het voetballen bij de jeugd. Een team wat graag een serieus potje voetbalt, af en toe een schop onder de kont nodig heeft maar nog veel belangrijker een mooie groep jongens waarvan de meesten al jaren met elkaar voetballen. Hier en daar wat wisselingen per seizoen maar altijd een mooi team. Ook dit jaar weer voetbal met veel mooie momenten, gesterkt door de veelal trouwe supporters aan de lijn. Helaas dit jaar net geen kampioen geworden, dat was balen maar wel een mooie 2e plaats

En bij de afsluiting van zo’n periode hoort een feestje. En er was een feestje, op camping ‘t Hofje in Hoog Zutphem. Een aantal jongens toonden zich een ware master chef BBQ en onder het genot van dat heerlijke eten en een drankje, uiteraard een potje voetbal vooral een en al gezelligheid. Tijdens de toespraken van Remco Voorhorst en Ronald de Rooij, al jaren trainer, coach en leider van deze boys, waren er mooie woorden als afsluiting van vele mooie voetbaljaren.
Als grote verrassing verscheen er nog een heuse fanfare band , 7 man sterk onder de bezielende leiding van Hessel Boschma, die dit had geregeld. En toen was het feest compleet.

Gezellige meezingers klonken er over de camping die ook de campinggasten konden de waarderen . Het slechte weer enige tijd later zorgde ervoor dat het feest binnen verder ging maar dat mocht de pret niet drukken. Aan de ene tafel werd er gekaart en aan de andere tafel sterke verhalen verteld maar er was vooral veel lol.

Als aandenken aan het team jongens JO19-2 kregen ze allemaal een fotoboekje. Een boekje vol mooie voetbal herinneringen en prachtige momenten. Dit fotoboek is volledig gesponsord door de club van 100 van ZAC! Dank daarvoor!

Jongens 19-2 bedankt voor jullie mooie momenten en veel succes bij ZAC en elders!

Scroll naar boven